Broileri-nachopiirakka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-nachopiirakka

Broileri-nachopiirakka
Annokset
8
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Muhkean broileripiiraan ja nachopellin herkullinen yhdistelmä taittaa texmex-nälän isoltakin porukalta.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
(1 pkt) suolaista piirakkataikinaa (pakaste)
300 g
(1 rs) broilerisuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
2 tl
juustokuminaa
1
prk (380/230 g) kidneypapuja
200 g
(1 ps) nachoja
460 g
(2 tlk) tacokastiketta
175 g
( 1 ps) cheddarjuustoraastetta

LISÄKSI

1
ruukku jääsalaattia
250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
150 g
(1 prk) ranskankermaa
(jalapenoviipaleita)
(korianteria)

Näin teet

1

Ota taikina huoneenlämpöön sulamaan. Säädä uuni 200 asteeseen.

400 g
(1 pkt) suolaista piirakkataikinaa (pakaste)
2

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja juustokuminalla.

300 g
(1 rs) broilerisuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
2 tl
juustokuminaa
3

Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi. Esipaista pohjaa uunissa 10 minuuttia.

4

Valuta pavut. Levitä broileri, pavut ja puolet nachoista esipaistetulle pohjalle. Valuta tacokastike ja ripota juustoraaste päälle. Paista piirakkaa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

1
prk (380/230 g) kidneypapuja
200 g
(1 ps) nachoja
460 g
(2 tlk) tacokastiketta
175 g
( 1 ps) cheddarjuustoraastetta
5

Suikaloi salaatti ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää salaatti, kirsikkatomaatit ja ranskankerma piirakan päälle. Viimeistele lopuilla nachoilla ja halutessasi jalapenoviipaleilla ja korianterilla.

250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
1
ruukku jääsalaattia
150 g
(1 prk) ranskankermaa
(korianteria)
(jalapenoviipaleita)
460 g
(2 tlk) tacokastiketta
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.7.2019
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja43 g346 g
Proteiinia20 g158 g
Rasvaa38 g301 g
Kuituja5 g36 g
Energiaa kj2517 20133
Energiaa kcal601 4810

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • prk (380/230 g) kidneypapuja

  • (jalapenoviipaleita)

  • (korianteria)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja43 g346 g
Proteiinia20 g158 g
Rasvaa38 g301 g
Kuituja5 g36 g
Energiaa kj2517 20133
Energiaa kcal601 4810

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • prk (380/230 g) kidneypapuja

  • (jalapenoviipaleita)

  • (korianteria)

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.