Broilerinkoivet riisipedillä - Yhteishyvä

Broilerinkoivet riisipedillä

Broilerinkoivet riisipedillä
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Valmista koko ateria kerralla uunissa. Broileri, riisiä ja pakastekasviksia – helppoa ja herkullista. Pakastekasviksia ei tarvitse sulattaa ennen ruoanvalmistusta. Halutessasi voit tarjota broilerinkoipien kanssa raikasta salaattia.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Broilerin koipi-reisipalaa
1 kpl
Sitruuna
1 tl
Suolaa
1 tl
Oreganoa
4 dl
Tummaa pikariisiä
6 dl
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Curryjauhetta
1 kpl
(450 g) pakasteparsakaali-kukkakaali-porkkanaseosta
2 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Pese sitruuna ja raasta kuori broilereiden päälle. Hiero suola ja oregano broilereiden pintaan. Levitä laakeaan uunivuokaan riisi. Kiehauta vesi ja liemikuutiot. Mausta liemi hienonnetulla valkosipulinkynnellä ja currylla. Kaada liemi riisin päälle. Ripottele kasvikset päälle. Asettele päälle broilerit. Pirskota pinnalle öljyä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kokeile broilereiden kypsyyttä tikulla. Jos sisältä tihkuva neste on kirkasta, broilerit ovat kypsiä. Halkaise sitruuna ja purista mehut broilereiden päälle.

2

Kiehauta vesi ja liemikuutiot. Mausta liemi hienonnetulla valkosipulinkynnellä ja currylla. Kaada liemi riisin päälle. Ripottele kasvikset päälle. Asettele päälle broilerit. Pirskota pinnalle öljyä.

6 dl
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Curryjauhetta
1 kpl
(450 g) pakasteparsakaali-kukkakaali-porkkanaseosta
2 rkl
Oliiviöljyä
3

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kokeile broilereiden kypsyyttä tikulla. Jos sisältä tihkuva neste on kirkasta, broilerit ovat kypsiä. Halkaise sitruuna ja purista mehut broilereiden päälle.

1 kpl
Sitruuna
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 16.9.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g252 g
Proteiinia37 g222 g
Rasvaa34 g206 g
Kuituja3 g15 g
Energiaa kj2637 15821
Energiaa kcal630 3781

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruuna

  • 1 tl Suolaa

  • 6 dl Vettä

  • 1 kpl Valkosipulinkynsi

  • 0.5 tl Curryjauhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g252 g
Proteiinia37 g222 g
Rasvaa34 g206 g
Kuituja3 g15 g
Energiaa kj2637 15821
Energiaa kcal630 3781

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruuna

  • 1 tl Suolaa

  • 6 dl Vettä

  • 1 kpl Valkosipulinkynsi

  • 0.5 tl Curryjauhetta

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.