Chili sin carne
Ainekset
LISÄKSI
Näin teet
Kuori ja silppua sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilit. Kuori ja paloittele porkkanat.
Kuumenna öljy padan tai kattilan pohjalla. Lisää sipulit, porkkanat, valkosipuli, chilit, juustokumina, paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Lisää siirappi, tomaattimurska, liemikuutio ja vesi. Anna hautua, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
Huuhtele pavut ja kikherneet siivilässä ja lisää pataan. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua 10 minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa kermaviilin kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 45 g |
Proteiinia | 2 g | 13 g |
Rasvaa | 6 g | 36 g |
Kuituja | 2 g | 12 g |
Energiaa kj | 407 | 2440 |
Energiaa kcal | 97 | 582 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
Punaista chiliä
2 tl Paprikajauhetta
1 tl Juustokuminaa
2 rkl Tomaattipyreetä
2 dl Vettä
1 tl Suolaa
0,5 tl Rouhittua mustapippuria
Persiljaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 45 g |
Proteiinia | 2 g | 13 g |
Rasvaa | 6 g | 36 g |
Kuituja | 2 g | 12 g |
Energiaa kj | 407 | 2440 |
Energiaa kcal | 97 | 582 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
Punaista chiliä
2 tl Paprikajauhetta
1 tl Juustokuminaa
2 rkl Tomaattipyreetä
2 dl Vettä
1 tl Suolaa
0,5 tl Rouhittua mustapippuria
Persiljaa