Grillatut lohiviipaleet ja kurkkusalsa
Ainekset
AVOMAANKURKKUSALSA
Vinkki: Lisää salsaan ½ dl makeaa chilikastiketta.
Näin teet
Valmista kurkkusalsa. Pese kurkut ja tomaatit. Kuutioi tai suikaloi ne pieniksi paloiksi. Hienonna kevätsipulit ja yrtit. Laita kasvikset ja yrtit kulhoon. Sekoita joukkoon mausteet ja limemehu. Anna tekeytyä jääkaapissa kalan kypsentämisen ajan.
Pyyhi lohifilee puhtaaksi. Leikkaa kala ohuiksi, noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Yhdistä suola ja kalamauste lautasella. Pyörittele viipaleet kauttaaltaan mausteseoksessa. Grillaa nopeasti molemmin puolin kypsiksi. Voit paistaa kalat myös pannulla tai muurikassa öljyssä. Tarjoa lohiviipaleet avomaankurkkusalsan kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 7 g | 29 g |
Proteiinia | 27 g | 106 g |
Rasvaa | 13 g | 53 g |
Kuituja | 2 g | 9 g |
Energiaa kj | 1096 | 4383 |
Energiaa kcal | 262 | 1046 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 7 g | 29 g |
Proteiinia | 27 g | 106 g |
Rasvaa | 13 g | 53 g |
Kuituja | 2 g | 9 g |
Energiaa kj | 1096 | 4383 |
Energiaa kcal | 262 | 1046 |