Härkis-kikhernepihvit ja kirsikkasalsa
Ainekset
Kirsikkasalsa
Valmistus
Tee ensin salsa. Puolita kirsikat, poista kivet. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna chili. Sekoita salsan ainekset keskenään.
Pane härkis ja kikherneet tehosekoittimeen. Jauha hienoksi.
Mittaa vesi ja korppujauhot pieneen kulhoon ja jätä turpoamaan.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota niitä öljyssä pannussa hetki. Lisää tomaattipyree, juustokumina ja savupaprika. Kuumenna sekoitellen. Lisää seos härkis-kikhernemassaan. Kaada korppujauhoseos joukkoon. Hienonna korianteri. Lisää korianteri, suola ja pippuri pihvimassaan ja sekoita.
Muotoile taikinasta 8 pihviä. Sivele pihvit öljyllä. Grillaa keski-lämmöllä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
302
1262
8,5 g
0,5 g
32,5 g
7,5 g
8,8 g
18,8 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
1 tl Juustokuminaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli