Tee ensin guacamole. Poista avokadoista kuori ja kivet. Laita hedelmäliha kulhoon ja purista limen mehu joukkoon. Murskaa avokadot haarukalla. Hienonna korianteri ja sekoita se avokadomurskan joukkoon. Mausta guacamole suolalla ja pippurilla.
Kypsennä fileesuikaleet öljyssä paistinpannulla, 5-8 minuuttia. Lisää mausteet. Huuhtele ja viipaloi chili (poista siemenet halutessasi). Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää chilit ja valkosipulit broileripaistokseen.
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele pinaatti.
Lämmitä tortillat esimerkiksi mikrossa. Levitä tortilloille guacamolea, kanapaistosta, punasipulia ja pinaattia. Halutessasi mausta vielä viipaloidulla chilillä ja korianterilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
240
1003
17,5 g
2,0 g
3,8 g
2,0 g
4,5 g
13,8 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 kpl (pientä) tortillaa,
1 tl juustokuminaa eli jeeraa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli