Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispyörykkäpelti

timer-icon60 min
Fork and knife
5 Annosta
Kokkaa kaura-siemenpyöryköistä helppo ja nopea yhden pellin kasvisruoka. Tämä täydellinen arkiruoka viimeistellään fetajuustolla ja tuoreella basilikalla.

Ainekset

400 g
(1 kpl) kesäkurpitsa
400 g
(2 rs) minitomaatteja
2 kpl
salottisipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
paprikajauhetta
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
460 g
(2 rs) kaura-siemenpyöryköitä (Boltsi original)

Lisäksi

basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~12
83
/yht. 10 tuotetta
(hinta Prismassa 05.07.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi palat. Laita kasvikset pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele päälle öljyä. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Kypsennä uunissa 20 minuuttia.

400 g
(1 kpl) kesäkurpitsa
400 g
(2 rs) minitomaatteja
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
salottisipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
paprikajauhetta
2

Paloittele fetajuusto. Lisää juusto ja kaura-siemenpyörykät kasvisten joukkoon. Jatka kypsennystä vielä 20 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
460 g
(2 rs) kaura-siemenpyöryköitä (Boltsi original)
basilikaa
Miltä maistui?(9 arviota)
Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.9.2019
|
Muokattu: 25.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

206

864

16,0 g

6,4 g

6,2 g

5,6 g

2,0 g

8,4 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

460 g (2 rs) kaura-siemenpyöryköitä (Boltsi original).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli