Säädä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi palat. Laita kasvikset pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele päälle öljyä. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Kypsennä uunissa 20 minuuttia.
Paloittele fetajuusto. Lisää juusto ja kaura-siemenpyörykät kasvisten joukkoon. Jatka kypsennystä vielä 20 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
206
864
16,0 g
6,4 g
6,2 g
5,6 g
2,0 g
8,4 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
460 g (2 rs) kaura-siemenpyöryköitä (Boltsi original).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli