Mittaa vesi kattilaan. Murenna sekaan liemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi.
Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä. Paista jauhelihaa pannulla sekoitellen 3 minuuttia. Mausta currylla ja suolalla. Laita paistettu jauheliha kattilaan kanaliemeen.
Huuhtaise pannu, lisää 1 rkl öljyä ja kuumenna. Paista kasviksia pannulla 3 minuuttia. Lisää ne keittoon. Purista sitruunan mehu ja mausta keitto mehulla. Kiehauta keitto, peitä kattila kannella ja katkaise lämpö.
Keitä nuudelit toisessa kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele nuudelit suoraan lautasille ja kauho päälle kuumaa keittoa. Voit myös sekoittaa kypsät nuudelit keittoon ja nostaa kattilan pöytään.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1388
332
12,8 g
2,0 g
25,0 g
4,3 g
5,3 g
25,0 g
3,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli