Lämmin härkissalaatti

arvosana1/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Valmista helppo vegaaninen syyssalaatti paistetuista härkäpapusuikaleista, vegaanisista juustoviipaleista, rapeasta kyssäkaalista ja makeasta päärynästä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkyssäkaalia
2 kplpäärynää
250 g(1 pkt) härkäpapusuikaleita
2 rkloliiviöljyä
100 gvegaanista juustoa
2 rklpinjansiemeniä
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele kyssäkaalit ja päärynät.

    MääräAinesosa
    2 kplkyssäkaalia
    2 kplpäärynää
  2. 2

    Paista härkäpapusuikaleita oliiviöljyssä. Lisää kaali ja päärynät pannulle ja kuullota.

    MääräAinesosa
    250 g(1 pkt) härkäpapusuikaleita
    2 rkloliiviöljyä
  3. 3

    Nosta paistosta lautaselle ja suikaloi päälle vegaanista juustoa.

    MääräAinesosa
    100 gvegaanista juustoa
  4. 4

    Viimeistele annokset pinjansiemenillä ja persiljalla.

    MääräAinesosa
    2 rklpinjansiemeniä
    persiljaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
26.9.2019
|
Päivitetty: 14.10.2025

Samankaltaisia reseptejä