Lämmin parsasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin parsasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lämmin parsasalaatti maistuu kevyenä ateriana tai vaikkapa grilliruoan lisäkkeenä.

Ainekset

250 g
Vihreää parsaa
1/2 kpl
Kurkkua
10 - 12 kpl
Kirsikkatomaattia
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori parsat kevyesti ja paloittele. Leikkaa kurkku reiluiksi suikaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatti.

Kuumenna pannulla öljy ja lisää parsat. Kääntele minuutin ajan kuumalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää muut ainekset ja paista salaattia hetki käännellen. Mausta kevyesti ja tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

444

106

4,8 g

0,5 g

9,5 g

9,3 g

5,8 g

3,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli