Kuori parsat kevyesti ja paloittele. Leikkaa kurkku reiluiksi suikaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatti.
Kuumenna pannulla öljy ja lisää parsat. Kääntele minuutin ajan kuumalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää muut ainekset ja paista salaattia hetki käännellen. Mausta kevyesti ja tarjoa lämpimänä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
444
106
4,8 g
0,5 g
9,5 g
9,3 g
5,8 g
3,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli