Lämmin parsasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin parsasalaatti

???
Annokset
4
Lämmin parsasalaatti maistuu kevyenä ateriana tai vaikkapa grilliruoan lisäkkeenä.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Vihreää parsaa
1/2 kpl
Kurkkua
10 - 12 kpl
Kirsikkatomaattia
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori parsat kevyesti ja paloittele. Leikkaa kurkku reiluiksi suikaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatti.

Kuumenna pannulla öljy ja lisää parsat. Kääntele minuutin ajan kuumalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää muut ainekset ja paista salaattia hetki käännellen. Mausta kevyesti ja tarjoa lämpimänä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 4.12.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g38 g
Proteiinia3 g13 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja6 g23 g
Energiaa kj444 1775
Energiaa kcal106 423

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g38 g
Proteiinia3 g13 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja6 g23 g
Energiaa kj444 1775
Energiaa kcal106 423

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.