Kuori maa-artisokat ja paloittele pienemmiksi. Laita kylmään veteen etteivät ne tummu. Kuori perunat ja paloittele. Kuori sipulit ja paloittele. Keitä kasvisliemessä täysin kypsäksi. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi keitoksi. Lisää kerma. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä. Tarjoa lisukkeena kuivalla pannulla paahdettuja kurpitsansiemeniä. Tarjoa leivän kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
230
961
11,8 g
7,5 g
23,8 g
3,0 g
6,0 g
3,5 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1 tl Suolaa,
0,25 tl Muskottipähkinää,
Kurpitsansiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli