Huuhtele kasvikset. Kuutioi tomaatit ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna oregano. Sekoita tomaatit, sipulit, puolet oreganosta, öljy, etikka ja mausteet keskenään. Jätä maustumaan.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa/2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan.
Purista raakamakkaramassaa varovasti kuorestaan pieniksi paloiksi pannulle. Paista käännellen noin 10 minuuttia tai kunnes makkarat ovat kypsiä.
Yhdistä pastan ainekset. Viimeistele lopulla oreganolla.
Vinkki: Oreganon tilalla voit käyttää myös timjamia tai basilikaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
459
1922
20,8 g
3,5 g
47,5 g
5,0 g
4,0 g
16,8 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli