
Makkara-tuoretomaattipasta
Ainekset
Valmistus
Huuhtele kasvikset. Kuutioi tomaatit ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna oregano. Sekoita tomaatit, sipulit, puolet oreganosta, öljy, etikka ja mausteet keskenään. Jätä maustumaan.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa/2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan.
Purista raakamakkaramassaa varovasti kuorestaan pieniksi paloiksi pannulle. Paista käännellen noin 10 minuuttia tai kunnes makkarat ovat kypsiä.
Yhdistä pastan ainekset. Viimeistele lopulla oreganolla.
Vinkki: Oreganon tilalla voit käyttää myös timjamia tai basilikaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
459
1922
20,8 g
3,5 g
47,5 g
5,0 g
4,0 g
16,8 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli