Vuoraa irtopohjavuoka (halk. n. 20 cm) leivinpaperilla siten, että paperi ulottuu reilusti yli reunojen. Kuori nauriit ja leikkaa ne (leikkurilla) mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto.
Sulata voi ja sekoita joukkoon siirappi, vesi ja mausteet. Lado noin kolmannes naurisviipaleista vuokaan. Mausta liemellä. Lisää seuraava kerros ja mausta. Pane päälle puolet vuohenjuustosta ja lopuilla naurisviipaleilla. Mausta myös päällimmäinen kerros liemellä. Painele paistos tiiviiksi ja kääntele päälle vuokaan laitetun leivinpaperin reunat. Peitä foliolla.
Kypsennä paistosta 175-asteisessa uunissa reilu tunti. Poista folio ja paperi päältä, lisää pinnalle loppu vuohenjuusto ja jatka kypsennystä vielä noin 20 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
339
1420
24,3 g
15,3 g
12,3 g
11,5 g
3,8 g
16,0 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
1 tl Timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli