Sipuli-pekonipasta - Yhteishyvä

Sipuli-pekonipasta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pastaa
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
170 g
Pekonia
1 rkl
Öljyä
1 tl
Timjamia
2 dl
Pastan keitinvettä

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja nosta viipaleet odottamaan talouspaperin päälle. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää timjami ja pastan keitinvettä. Sekoita kypsän pastan joukkoon sipuliseos ja lopuksi rapeat, paloitellut pekonit.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa