Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Leikkaa sitruunasta kuorimaveitsellä uloin keltainen kuori ja lisää ne kattilaan. Keitä lientä hiljalleen noin 5 minuuttia.
Ota kuoret pois liemestä ja lisää sitruunamehu. Pullota tiiviste ja anna jäähtyä. Laimenna tarjoiluvaiheessa kivennäisvedellä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
97
406
—
—
22,0 g
22,0 g
—
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä,
Sitruunan kuori,
1 l Kivennäisvettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli