Sitruunalimu - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunalimu

Sitruuna lemonadi
Raikasta sitruunalimonadia voi laimentaa kivennäisvedellä maun mukaan.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
2 kpl
Sitruunan kuori
2 dl
Sitruunamehua

LISÄKSI

1 l
Kivennäisvettä

Näin teet

1

Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Leikkaa sitruunasta kuorimaveitsellä uloin keltainen kuori ja lisää ne kattilaan. Keitä lientä hiljalleen noin 5 minuuttia.

Ota kuoret pois liemestä ja lisää sitruunamehu. Pullota tiiviste ja anna jäähtyä. Laimenna tarjoiluvaiheessa kivennäisvedellä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja88 g88 g
Proteiinia1 g1 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1625 1625
Energiaa kcal388 388

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • Sitruunan kuori

  • 1 l Kivennäisvettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja88 g88 g
Proteiinia1 g1 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1625 1625
Energiaa kcal388 388

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • Sitruunan kuori

  • 1 l Kivennäisvettä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.