Kuori ja suikaloi sipuli. Paista härkäpapusuikaleita ja sipulia pannulla öljyssä muutama minuutti, kunnes härkäpapusuikaleisiin tulee rapea pinta.
Halkaise avokadot, poista kivet, irrota hedelmäliha lusikalla työlaudalle ja kuutioi se kulhoon. Hienonna kuutioita haarukalla rouheiseksi tahnaksi. Sekoita loput täytteen ainekset avokadon joukkoon.
Huuhtele salaatti ja suippopaprika. Poista paprikan kanta ja siemenet. Revi salaatti ja viipaloi suippopaprika. Kuumenna tortillat pannulla tai mikrossa. Levitä tortilloille avokadotäytettä. Ripottelee päälle härkäpapusuikale-sipulisekoitusta, salaattia ja paprikaa. Taittele taskuiksi.
Vinkki: Jos käytät maustamattomia härkäpapusuikaleita, mausta ne esimerkiksi sitruunankuoriraasteella ja ripauksella suolaa, sokeria sekä jauhettua inkivääriä. Härkäpapusuikaleiden tilalle sopii hyvin myös ruskistettu broilerin jauheliha.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
643
2695
37,8 g
8,3 g
50,8 g
6,0 g
10,0 g
20,3 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua rapeaa salaattia (esim, jääsalaatti).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli