Sulata soijavalmistepalat pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita marinadin aineet keskenään. Kumoa joukkoon valutetut soijavalmistepalat. Sekoita. Anna marinoitua vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Valmista kastike mittaamalla kaikki aineet tehosekoittimeen. Anna käydä, kunnes seos on tasainen.
Kuumenna grilli. Huuhtele paprikat. Poista siemenet ja kanta. Paloittele paprikat suupaloiksi. Huuhtele pinaatti. Huuhtele ja paloittele salaatti.
Grillaa paprikoita ja soijavalmistepaloja grillin parilapuolella (ei ritilällä), sillä palat ovat melko pieniä ja voivat tippua ritilöiden välistä hiillokseen tai kaasupolttimoiden päälle. Grillaa käännellen, kunnes palat ovat saaneet kauniin värin.
Lämmitä leivät. Täytä soijavalmistepaloilla, salaatilla, pinaatilla, paprikalla ja kapriskastikkeella. Nauti heti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2587
618
52,0 g
7,8 g
31,0 g
12,5 g
3,0 g
7,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (280 g) oumph! the chunk -paloja (pakaste),
0,5 dl Limenmehua,
1 rkl Inkivääriä raastettuna,
2 tl Savustettua paprikajauhetta,
Valkosipulinkynsi,
2 prk (à 65 g) kapriksia,
0,25 tl (1/4 tl) mustapippuria,
2 dl Pinaatinlehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli