Sulata soijavalmistepalat pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita marinadin aineet keskenään. Kumoa joukkoon valutetut soijavalmistepalat. Sekoita. Anna marinoitua vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Valmista kastike mittaamalla kaikki aineet tehosekoittimeen. Anna käydä, kunnes seos on tasainen.
Kuumenna grilli. Huuhtele paprikat. Poista siemenet ja kanta. Paloittele paprikat suupaloiksi. Huuhtele pinaatti. Huuhtele ja paloittele salaatti.
Grillaa paprikoita ja soijavalmistepaloja grillin parilapuolella (ei ritilällä), sillä palat ovat melko pieniä ja voivat tippua ritilöiden välistä hiillokseen tai kaasupolttimoiden päälle. Grillaa käännellen, kunnes palat ovat saaneet kauniin värin.
Lämmitä leivät. Täytä soijavalmistepaloilla, salaatilla, pinaatilla, paprikalla ja kapriskastikkeella. Nauti heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
833
3485
73,3 g
22,8 g
33,8 g
14,8 g
5,0 g
9,8 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
280 g (1 ps) oumph! the chunk -paloja (pakaste),
1 rkl Inkivääriä raastettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli