Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jäikö joulusta yli suklaata? Näin käytät suklaakonvehdit uudella tavalla

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.12.2017
|
Muokattu: 21.12.2023
Jos suklaakonvehdit eivät maistu sellaisenaan, hyödynnä herkut näillä vinkeillä.

3 ideaa käyttää joulusuklaita uudella tavalla

Upota joululta jääneet konvehdit juustokakkuun, joka sopii vaikkapa uudenvuoden juhlintaan. Konvehtitrifleen saat joulusuklaiden lisäksi hyödynnettyä riisipuuron jämät ja muusta leivonnasta yli jääneet kuohukermat. Yhdestä konvehtirasiasta valmistat myös reilun määrän fudgea, johon tarvitset konvehtien lisäksi vain kolme muuta ainesta. Helpon fudgen valmistuksessa vaikein osuus on odottaa, että herkku jähmettyy jääkaapissa leikattavan kiinteäksi.

Korvaa tavallinen suklaa konvehdeilla

Murskaa tai sulata sekaan:

  • suklaamousseen
  • kaakaoon
  • kekseihin
  • mutakakkuun
  • jäätelöön
  • pirtelöön
  • jäätelökakkuun.

Korvaa konvehdeilla reseptissä mainittu suklaamäärä. Esimerkiksi 100 g tummaa suklaata voi korvata 100 g konvehteja.

Katso lisää vinkkejä joulun tähteiden tuunaamiseen