Näin teet valkuaisvaahdon | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin teet valkuaisvaahdon

Katso videolta, miten täydellisen valkuaisvaahdon vatkaaminen onnistuu.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat

Valkuaisvaahdon teossa on tärkeää huomioida seuraavat viisi asiaa:

  1. Suosi huoneenlämpöisiä munia
  2. Käytä puhtaita, kuivia astioita ja välineitä
  3. Erottele keltuaiset huolellisesti sivuun
  4. Lopeta valkuaisvaahdon huippujen ollessa teräviä
  5. Käytä heti

Katso marenkiset reseptit

Julkaistu: 24.1.2014
Muokattu: 25.3.2020
Jaa Somessa