Leikkaa sulaneet kalafileet sentin kuutioiksi. Puserra sitruksista mehut. Sekoita mehuun tilkka juoksevaa hunajaa ja suolaa. Kääntele mehu kalapaloihin. Lisää valkosipuli, chili ja mustapippuri.
Anna kalan maustua 30 minuuttia. Lisää silputut yrtit ja hienonnettu sipuli. Tarjoa ceviche esimerkiksi avokadon ja leivän kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
63
262
0,8 g
—
0,3 g
0,3 g
0,3 g
13,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin mehu,
Hienonnettu valkosipulinkynsi,
Hienonnettu chili,
0,5 tl Hienoa merisuolaa,
Mustapippuria,
Juoksevaa hunajaa,
3 rkl Hienonnettua minttua ja tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli