
Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat
Ainekset
Valmistus
Paloittele makkarat ja kuutioi juusto. Valmista marinadi. Laita basilikanlehdet ja valkosipulinkynsi korkealaitaiseen astiaan. Valuta päälle öljy ja soseuta sauvasekoittimella.
Pujota makkaraa ja juustoa liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa vartaat kuumassa grillissä käännellen. Ota grillistä ja sivele pinnoille pestomarinadia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
137
575
13,4 g
3,2 g
1,6 g
0,2 g
—
2,8 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku basilikaa,
Valkosipulinkynsi,
Grillitikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli