Sahramilla maustetut silakat ja muut uudet ideat kalapöytään

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 8.11.2019
|
Muokattu: 30.1.2025
Päällystä saaristolaisleivän makuinen pannari graavilohella tai mädillä, mausta silakat sahramilla tai tee graavilohi italialaiseen tyyliin. Poimi täältä uusia ideoita joulun kalapöytään!
Saariston kalapannari
Saariston kalapannari

Saariston kalapannari

Kolmen pippurin kirjolohipastrami
Kolmen pippurin kirjolohipastrami

Kolmen pippurin kirjolohipastrami

Sahramisilakat
Sahramisilakat

Sahramisilakat

Graavilohi italialaisittain
Graavilohi italialaisittain

Graavilohi italialaisittain

Janssonin perunat
Janssonin perunat

Janssonin perunat

Kahden lohen tahna
Kahden lohen tahna

Kahden lohen tahna

Haukiterriini
Haukiterriini

Haukiterriini

Mustaherukkasilli
Mustaherukkasilli

Mustaherukkasilli

Kuhaceviche
Kuhaceviche

Kuhaceviche

Glögisilli
Glögisilli

Glögisilli

Lipeäkala portugalilaiseen tapaan
Lipeäkala portugalilaiseen tapaan

Lipeäkala portugalilaiseen tapaan

Lime-inkiväärisilakat
Lime-inkiväärisilakat

Lime-inkiväärisilakat

Lisää ideoita joulun kalapöytään

Joulun parhaat makuelämykset – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Löydä oma joulunviettotyylisi ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla.