Jos tuoretta mangoa ei ole saatavilla, nappaa apuun mangososeet ja -pakasteet, joissa maun lisäksi myös ravintoarvot ovat yllättävän lähellä tuoretta. Niistä syntyvät muun muassa maukas mango-marenkitorttu, suloiset mangoruusut ja iki-ihana mangojuustokakku.
Sileä mangosose on myös leipojille tuttu vauvanruoka, jota myydään lasipurkeissa ja annospusseissa.
Pastöroitua, 100-prosenttista mangososetta voit lorauttaa kartonkipakkauksesta suoraan jätskin tai jogurtin päälle, käyttää hedelmäsalaatin kastikkeena, juustokakun täytteessä tai broileripadassa maun antajana. Kokeile sosetta myös kivennäisveden maustajana ja kuohuviinillä jatkettuna juhlajuomana.
Käyttövalmiit mangoviipaleet pakataan yleensä säilykepurkkeihin sokeriliemeen. Valuta palat liemestä ja käytä hedelmäpalat tuoreen mangon tavoin.
Pakastetut mangokuutiot ovat omiaan smoothien, hedelmäsalaatin tai pikajäätelön raaka-aineeksi.
Kuivattu mango sopii välipalaksi ja sitä voi pilkkoa itse tehtyä granolaa maustamaan.