Nyt saa nauttia: makeat ja mehukkaat veriappelsiinit ovat täällä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Veriappelsiini

Veriappelsiini

Nyt saa nauttia: makeat ja mehukkaat veriappelsiinit ovat täällä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.1.2020
Muokattu: 31.8.2020
Veriappelsiinien satokausi on lyhyt, joten niitä kannattaa nauttia sesonkiaikaan vaikka joka päivä! Tämä C-vitamiinipommi on yksi helmikuun satokausikasviksista.

Sesongin mehukkaissa veriappelsiineissa yhdistyy sekä maku että terveys. Niissä on eniten C-vitamiinia kaikista sitruksista. Päivän C-vitamiinit saa jo yhdestä veriappelsiinista.

Maultaan veriappelsiinit ovat erityisen makeita ja mehukkaita. Ne erotellaan hedelmälihan punaisuuden mukaan puoli-, täys- ja tummaveriappelsiineiksi.

Käytä veriappelsiinia näin

Mehukas veriappelsiini on loistava mehuappelsiini. Niistä saa väriä salaattiin ja raikasta makua jälkiruokiin ja leivontaa. Hyödynnä ruonlaitossa vaikka näin: mausta appelsiinimehulla mehevä risotto.

Katso veriappelsiinireseptit

Lue lisää appelsiinista