Mittaa kattilaan vesi, puolukat, kanelitanko ja sokeri. Keitä muutama minuutti.
Sekoita pienessä kulhossa perunajauhot veteen. Lisää suurus kattilaan ohuena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa hetki muutaman pulpahduksen ajan.
Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Anna jäähtyä. Poista kanelitanko.
Sekoita pienessä kulhossa perunajauhot veteen. Lisää suurus kattilaan ohuena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa hetki muutaman pulpahduksen ajan.
Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Anna jäähtyä. Poista kanelitanko.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.