Kaneli-puolukkakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kaneli-puolukkakiisseli

Kaneli-puolukkakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

7 dl
Vettä
1 kpl
(200 g) puolukoita
1 kpl
Kanelitanko
1 dl
Sokeria

suurus

2 rkl
Perunajauhoja
3 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa kattilaan vesi, puolukat, kanelitanko ja sokeri. Keitä muutama minuutti.

Sekoita pienessä kulhossa perunajauhot veteen. Lisää suurus kattilaan ohuena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa hetki muutaman pulpahduksen ajan.

Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Anna jäähtyä. Poista kanelitanko.

2

Sekoita pienessä kulhossa perunajauhot veteen. Lisää suurus kattilaan ohuena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa hetki muutaman pulpahduksen ajan.

2 rkl
Perunajauhoja
3 rkl
Vettä
3

Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Anna jäähtyä. Poista kanelitanko.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.