Kasvisquesadillat uunissa
30 min (josta 30 min aktiivista)

Nappaa talteen!
Herkuttele perjantaina tai viikonloppuna raikkailla kasviksilla ja maukkaalla nyhtökauralla täytetyillä quesadilloilla! Maukkaat kasvisquesadillat teet helposti uunissa.
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | paprika |
| 1 kpl | avokado |
| 1 | ruukku korianteria |
| 320 g | (1 pkt) tortillapohjia (8 kpl) |
| 300 g | (1 prk) salsakastiketta |
| 175 g | (1 ps) juustoraastetta |
| 240 g | (1 pkt) nyhtökaura tomaattia |
| Halutessasi | |
|---|---|
| 150 g | (1 prk) ranskankermaa 18 % |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele paprika. Halkaise, poista siemenet ja kuutioi. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla ja kuutioi se. Hienonna korianteri.
- 2.
Aseta tortillat työpöydälle. Sivele ne salsakastikkeella ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä neljä tortillaa kasviksilla ja nyhtökauralla. Halutessasi ripottele pinnalle ranskankermanokareita. Aseta loput pohjat kansiksi salsa- ja juustopinta alaspäin.
- 3.
Laita quesadillat leivinpaperille pellille ja paista 225-asteisessa uunissa, tarvittaessa kahdessa erässä, 6−8 minuuttia. Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.
Herkuttele perjantaina tai viikonloppuna raikkailla kasviksilla ja maukkaalla nyhtökauralla täytetyillä quesadilloilla! Maukkaat kasvisquesadillat teet helposti uunissa.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | paprika |
| 1 kpl | avokado |
| 1 | ruukku korianteria |
| 320 g | (1 pkt) tortillapohjia (8 kpl) |
| 300 g | (1 prk) salsakastiketta |
| 175 g | (1 ps) juustoraastetta |
| 240 g | (1 pkt) nyhtökaura tomaattia |
Halutessasi | |
| 150 g | (1 prk) ranskankermaa 18 % |
Valmistus (Uuni 225°C)
- 1
Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele paprika. Halkaise, poista siemenet ja kuutioi. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla ja kuutioi se. Hienonna korianteri.
Määrä Ainesosa 1 kpl sipuli 1 kpl paprika 1 kpl avokado 1 ruukku korianteria - 2
Aseta tortillat työpöydälle. Sivele ne salsakastikkeella ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä neljä tortillaa kasviksilla ja nyhtökauralla. Halutessasi ripottele pinnalle ranskankermanokareita. Aseta loput pohjat kansiksi salsa- ja juustopinta alaspäin.
Määrä Ainesosa 320 g (1 pkt) tortillapohjia (8 kpl) 300 g (1 prk) salsakastiketta 175 g (1 ps) juustoraastetta 240 g (1 pkt) nyhtökaura tomaattia - 3
Laita quesadillat leivinpaperille pellille ja paista 225-asteisessa uunissa, tarvittaessa kahdessa erässä, 6−8 minuuttia. Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.
Ravintosisältö
166
Energiaa kcal
695
Energiaa kj
8,3 g
Rasvaa
3,4 g
Tyydyttynyttä rasvaa
12,1 g
Hiilihydraatteja
1,6 g
Sokereita
1,7 g
Kuituja
9,6 g
Proteiinia
0,5 g
Suolaa
166
Energiaa kcal
695
Energiaa kj
8,3 g
Rasvaa
3,4 g
Tyydyttynyttä rasvaa
12,1 g
Hiilihydraatteja
1,6 g
Sokereita
1,7 g
Kuituja
9,6 g
Proteiinia
0,5 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: ruukku korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























