Keltajuurisosekeitto
Ainekset
RIPOTE
Näin teet
Kuori ja kuutioi keltajuuret ja sipuli. Kuumenna öljy kattilassa. Paista sipulia ja keltajuuria 5 minuuttia. Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet. Keitä 20 minuuttia.
Valuta feta. Murenna puolet fetasta keittoon. Purista sitruunan mehu joukkoon ja soseuta keitto tasaiseksi.
Paahda siemeniä kuivalla kuumalla pannulla minuutti. Murenna loppu feta kulhoon, pyöräytä siemenet, hienonnettu persilja ja 1 rkl öljyä kevyesti joukkoon. Ripottele feta-siemensekoitusta keittoannosten pinnalle.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 9 g | 34 g |
Proteiinia | 6 g | 24 g |
Rasvaa | 22 g | 87 g |
Kuituja | 4 g | 15 g |
Energiaa kj | 1078 | 4311 |
Energiaa kcal | 257 | 1029 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä
1 tl Kuivattua timjamia
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria
1 dl Persiljaa hienonnettuna
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 9 g | 34 g |
Proteiinia | 6 g | 24 g |
Rasvaa | 22 g | 87 g |
Kuituja | 4 g | 15 g |
Energiaa kj | 1078 | 4311 |
Energiaa kcal | 257 | 1029 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä
1 tl Kuivattua timjamia
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria
1 dl Persiljaa hienonnettuna