Sekoita jauhoihin leivin- ja sipulijauhe. Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta viileään täytteen teon ajaksi.
Hienonna purjo ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne pannulla. Anna jäähtyä.
Sulata ja valuta pinaatti. Sekoita kulhossa kermaviili, kananmunat, pinaatti ja mausteet. Kauli taikina ohueksi levyksi. Nosta levy piirakka- tai foliovuokaan. Levitä päälle sipuliseos ja kaada päälle pinaatti-munaseos. Paloittele fetajuusto ja ripottele piirakan päälle. Paista 225-asteisen uunin alaosassa noin 25 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.