Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Quesadillat vohveliraudalla ja tuoresalsa

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset kanatäytteiset quesadillat saavat pintaansa kauniit kuviot vohveliraudasta. Tuoresalsa tuo annokseen raikkautta.

Ainekset

8 kpl
(1 pkt) vehnätortillaa (medium-koko)
150 g
(1 prk) ranskankermaa
150 g
(1 ps) texmex-juustoraastetta
200 g
(1 pkt) vuolukanaa (fajitas)

Tuoresalsa

1 kpl
vihreä paprika
4 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipuli
1/2
ruukkua korianteria
1 kpl
lime
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Paistamiseen

rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tee salsa. Huuhtele paprika ja tomaatit. Halkaise paprika ja poista siemenet. Kuutioi paprika ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri. Purista limen mehu (2 rkl). Sekoita salsan ainekset.

1 kpl
vihreä paprika
4 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipuli
1/2
ruukkua korianteria
1 kpl
lime
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
2

Aseta 4 tortillaa pöydälle. Sivele 1 ruokalusikallinen ranskankermaa kullekin tortillalle ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä kanalla ja ripottele kunkin pinnalle 2 ruokalusikallista tuoresalsaa ilman lientä. Aseta loput tortillat kansiksi.

8 kpl
(1 pkt) vehnätortillaa (medium-koko)
150 g
(1 prk) ranskankermaa
150 g
(1 ps) texmex-juustoraastetta
200 g
(1 pkt) vuolukanaa (fajitas)
3

Sivele kuuma vohvelirauta kevyesti öljyllä. Nosta täytetty quesadilla raudalle ja paina kansi kiinni kevyesti. Paista noin 3 minuuttia. Nosta quesadilla lautaselle. Leikkaa vohveliraudan kuvioiden mukaisiksi paloiksi ja tarjoa lopun salsan ja ranskankerman kanssa.

rypsiöljyä
Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.1.2025
|
Muokattu: 15.1.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

546

2286

28,3 g

12,0 g

43,8 g

5,5 g

3,5 g

26,8 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukkua korianteria,

rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli