Quesadillat vohveliraudalla ja tuoresalsa
Ainekset
Tuoresalsa
Paistamiseen
Valmistus
Tee salsa. Huuhtele paprika ja tomaatit. Halkaise paprika ja poista siemenet. Kuutioi paprika ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri. Purista limen mehu (2 rkl). Sekoita salsan ainekset.
Aseta 4 tortillaa pöydälle. Sivele 1 ruokalusikallinen ranskankermaa kullekin tortillalle ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä kanalla ja ripottele kunkin pinnalle 2 ruokalusikallista tuoresalsaa ilman lientä. Aseta loput tortillat kansiksi.
Sivele kuuma vohvelirauta kevyesti öljyllä. Nosta täytetty quesadilla raudalle ja paina kansi kiinni kevyesti. Paista noin 3 minuuttia. Nosta quesadilla lautaselle. Leikkaa vohveliraudan kuvioiden mukaisiksi paloiksi ja tarjoa lopun salsan ja ranskankerman kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
546
2286
28,3 g
12,0 g
43,8 g
5,5 g
3,5 g
26,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria,
rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli