Tee salsa. Huuhtele paprika ja tomaatit. Halkaise paprika ja poista siemenet. Kuutioi paprika ja tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri. Purista limen mehu (2 rkl). Sekoita salsan ainekset.
Aseta 4 tortillaa pöydälle. Sivele 1 ruokalusikallinen ranskankermaa kullekin tortillalle ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä kanalla ja ripottele kunkin pinnalle 2 ruokalusikallista tuoresalsaa ilman lientä. Aseta loput tortillat kansiksi.
Sivele kuuma vohvelirauta kevyesti öljyllä. Nosta täytetty quesadilla raudalle ja paina kansi kiinni kevyesti. Paista noin 3 minuuttia. Nosta quesadilla lautaselle. Leikkaa vohveliraudan kuvioiden mukaisiksi paloiksi ja tarjoa lopun salsan ja ranskankerman kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
546
2286
28,3 g
12,0 g
43,8 g
5,5 g
3,5 g
26,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria,
rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli