Ota katkaravut sulamaan siivilään hyvissä ajoin. Sekoita munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää maito ja suola, sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Anna pohjan jäähtyä ja kumoa se sitten puhtaalle leivinpaperille. Sekoita majoneesi ranskankermaan. Mausta murskatulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Levitä seos levyn päälle. Revi salaatti suikaleiksi ja ripottele tillin kanssa levylle. Lisää lopuksi katkaravut. Kääri levy rullaksi kääretortun tapaan. Koristele.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
444
1856
23,8 g
8,5 g
26,3 g
8,5 g
0,8 g
30,3 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
3 rkl Tillisilppua,
Valkosipulin kynsi,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Cayennenpippuria,
Roseepippuria,
Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli