Puolita kanan fileeleikkeet. Huuhtele tomaatit.
Lisää kaikki muut paitsi feta uunivuokaan (vetoisuus noin 3 l) ja kääntele sekaisin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
Ota vuoka uunista, murustele feta pinnalle ja jatka paistamista 15 minuuttia.
Viimeistele kypsä kanavuoka hienonnetulla oreganolla. Paahda pitaleivät uunissa tai leivänpaahtimessa ja dippaa leipäpaloja kanavuokaan.
Vinkki: Tarjoa vuoan kanssa pastaa tai riisiä pitaleipien sijaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
445
1865
23,8 g
7,8 g
30,3 g
11,3 g
5,5 g
24,8 g
3,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua oreganoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli