Monipuolinen ja maistuva! Kesäkurpitsa on helppo valmistaa, sillä se on ohutta kuorta myöten kokonaan syötävää. Se vaatii siis vain huuhtaisun ja kannan poiston ennen käsittelyä. Kesäkurpitsa maistuu niin raastettuna, paahdettuna, paistettuna, pikkelöitynä, höyrytettynä kuin grillattuna. Kokeile rohkeasti upottaa kesäkurpitsaa keittoihin, pastoihin, paistoksiin, kasvispihveihin, pataruokiin ja taikinoihin.
![kesäkurpitsa-halloumpihvit](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/7ixdyzzEj38vqYkN3F8ZFm/c22c7ddd9f05772dfbfd32149d87b163/kesakurpitsa_halloumipihvit_lime_jogurttikastike_verkko_paakuva_2400x1350.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![kesäkurpitsa-halloumpihvit](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/7ixdyzzEj38vqYkN3F8ZFm/c22c7ddd9f05772dfbfd32149d87b163/kesakurpitsa_halloumipihvit_lime_jogurttikastike_verkko_paakuva_2400x1350.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike