Aloita aamusi energisesti avokadolla! Se tuo pehmeää makua ja hyvää pehmeää rasvaa smoothieen, leivälle, salaattiin ja moniin ruokiin.
Nopea avokado-broileripasta
Aloita aamusi energisesti avokadolla! Se tuo pehmeää makua ja hyvää pehmeää rasvaa smoothieen, leivälle, salaattiin ja moniin ruokiin.
Kuin aurinko hedelmäkulhossa. Mangon värikkään kuoren alta paljastuu ihanan makea ja mehukas keltainen hedelmä, joka sopii täydellisesti smoothieen. Paloittele mangoa salaatteihin ja salsakastikkeisiin. Kokeile sitä myös leivonnassa ja lämpimissä ruoissa.
Monipuolinen sydänsalaatti on veikeä pikkusalaatti, jota voi paitsi silputa erilaisiin salaatteihin myös täyttää herkullisiksi wrapeiksi.
Superruokaa varresta nuppuihin! A- ja C-vitamiinien lisäksi parsakaali sisältää kivennäisaineita ja proteiinia. Parsakaali on parasta rapeana, joten rouskuttele sitä raakana ja paahda tai keitä vain kevyesti. Kuori ja paloittele myös varsi ruokaan.
Keräkaali on terveellinen, herkullinen, monikäyttöinen ja edullinen raaka-aine. Rouskuta raakana, täytä kääryleiksi tai hauduta meheväksi paistokseksi. Kaali on hyvä C-vitamiinin ja kalsiumin lähde.