Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katso ruokahoroskooppisi vuodelle 2019 – osuvatko tähtimerkit oikeaan?

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK/123RF
Julkaistu: 20.12.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Tämän luettuasi tiedät, millä kestitä nirsoa neitsyttä tai kokeilunhaluista jousimiestä. Entä mikä makuelämys sinun kannattaa kokea ensi vuonna?

Poimi talteen hyödylliset vinkit ja maukkaat reseptit. Samalla voit oppia yhtä ja toista horoskooppimerkkien luonteenpiirteistä ja mieltymyksistä.

Oinas 21.3.–20.4.

Olet hyvällä ruokahalulla varustettu optimisti. Kiinnitä huomio temperamenttiisi. Toisinaan ruokaa kannattaa odottaa – kaikkea ei voi saada pikana. Välillä saatat huomata himoitsevasi grilliruokaa. Tarkkaile annoskokojasi!

Kokeile:

Härkä 21.4.–20.5.

Olet eläinradan merkeistä nautinnonhaluisimpia. Sinua voisi kuvailla todelliseksi perinteitä arvostavaksi kulinaristiksi. Nautit hitaista illallisista. Kermaiset pastat, artesaanileivät ja täyteläiset punaviinit ovat heikkouksiasi. Et koskaan kieltäydy suklaasta.

Kokeile:

Kaksoset 21.5.–21.6.

Olet iloinen, sosiaalinen ja hieman levoton. Sinua kuvataan usein kaksijakoiseksi, mikä näkyy myös ruokailutottumuksissasi. Joskus haluat nauttia ruokasi nopeasti, toisinaan taas hitaasti makustellen. Herkuttelet mielelläsi esimerkiksi kasvispitoisilla tapaksilla.

Kokeile:

Rapu 22.6.–22.7.

Olet oikea kodin hengetär. Nautit sisustamisesta ja ruoanlaitosta ja hellittelet läheisiäsi hyvällä ruoalla. Kun sinä kokkaat, kermaa ja voita ei säästellä. Arvostat perinteitä ja teet juhlapyhinä aina samat ruoat – ne, joita lapsuudenkodissasikin laitettiin.

Kokeile:

Leijona 23.7.–22.8.

Olet sanalla sanoen hienostunut. Et ole kiinnostunut ruoanlaitosta, mutta nautit hyvissä ravintoloissa käymisestä. Testaat mielelläsi kaupungin uudet viiden tähden ravintolat. Arvostat laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita. Ruokajuomaksi tilaat mieluiten samppanjaa.

Kokeile:

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet tarkka, järjestelmällinen ja käytännöllinen – myös keittiössä. Valmistat lähes poikkeuksetta ravintosuositukset täyttävää ja terveellistä ruokaa. Puhtaana kiiltelevässä keittiössäsi ei synny hävikkiä. Toisinaan saatat olla hieman nirso.

Kokeile:

Vaaka 23.9.–23.10.

Olet mietteliäs ja diplomaattinen esteetikko. Syöt kevyesti ja nautit erilaisten ruokien maistelusta. Kokkaat myös itse, ja kokeilet mielelläsi uusia reseptejä. Arvostat kaunista kattausta ja taidokkaasti taiteltuja lautasliinoja.

Kokeile:

Skorpioni 24.10.–22.11.

Sinua kuvataan usein vahvatahtoiseksi ja salaperäiseksi. Pidät kaikesta tulisesta ja aasialaisista mauista. Nautit myös tuhdeista punaviineistä ja kaloripitoisesta ruoasta. Kiukustut herkästi erityisesti nälkäisenä, joten kanna mukanasi pieniä välipaloja.

Kokeile:

Jousimies 23.11.–22.12.

Olet utelias ja aina menossa. Nautit hyvästä ruoasta, kunhan maltat ensin pysähtyä syömään. Sinua kiehtovat eksoottiset maut, ja maistat mielelläsi kaikkea uutta. Perhe ja laaja ystäväpiirisi ovat sinulle tärkeitä. Istut mielelläsi heidän kanssaan samaan pöytään.

Kokeile:

Kauris 23.12.–19.1.

Olet varovainen luonne, joka arvostaa yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Joku voisi sanoa sinua jopa hieman nirsoksi. ”Laatu korvaa määrän” voisi olla mottosi. Et pidä liian mausteisesta ruoasta, mutta ripautat suolaa annokseesi joskus vähän turhankin löysin rantein.

Kokeile:

Vesimies 20.1.–19.2.

Avoimena ja arvaamattomana luonteena säännöllisen ateriarytmin ylläpitäminen on sinulle joskus vaikeaa. Nälkäisenä sinun on entistä vaikeampi vastustaa kaikkea makeaa. Olet kiinnostunut teknologiasta. Kodistasi löytyykin usein viimeistä huutoa olevat kodinkoneet.

Kokeile:

Kalat 20.2.–20.3.

Olet parantumaton romantikko. Järjestät mielelläsi romanttisia kynttiläillallisia ja tarjoat mereneläviä kevyen valkoviinin kera. Nautinnollisuus ja terveellisyys ovat sinulle tärkeitä asioita. Kokkaat mielelläsi muille ja olet tyytyväinen saadessasi kehuja ruoanlaittotaidostasi.

Kokeile:

Testaa

Lisää aiheesta