Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kenen tuote kuvun alta paljastuu?

Kenen tuote on tämän vuoden Suomalainen menestysresepti – ja keskiviikkona kaupoissa?

Teksti:
Juho Kahilainen
Kuvat:
Mediawan
Julkaistu: 19.1.2024
|
Muokattu: 19.1.2024
Kuudella finalistilla on edessään viimeinen tilaisuus vakuuttaa tuomaristo. Yhdellä heistä on käsissään ruokahittien hitti.

Tuomaristo lähtee finaaliin pitkälti samoilla nuoteilla, joita he ovat kilpailijoille pitkin matkaa toistaneet.

”Mä haen sitä, että mulla on sellainen tunne, että tässä on menestysresepti. Mun päässä kukaan ei ole vielä voittaja. Tänään on viimeinen hetki vetää jalat alta”, Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila kertoo.

”Me haluamme menestysreseptituotteen, joka maistuu ja tuo uusintaostoksen. Se on edelleen valintakriteereissä keskeisenä”, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho tiivistää.

”Tuomaristo on antanut hyvät eväät jokaiselle. Se, joka lunastaa lupaukset parhaiten tänään, on voittaja”, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma sanoo.

Siva Parlar valmistautuu astelemaan tuomareiden eteen ensimmäisenä. Köftiksen tiellä oli kova kolaus, kun edellisellä maistatuskerralla tuomaristo antoi mausta suorastaan murskakritiikin. Paljon on kuitenkin tapahtunut sekä tuotekehityksessä että Sivan henkilökohtaisessa elämässä. Ennen viimeistä maistatusta hän saa videotervehdyksen äidiltään, puolisoltaan ja vauvaltaan.

”Mä mietin tätä koko matkaa, että alussa oli lapsi vatsassa. Tajuaa, että kuinka kauan me ollaan jo oltu täällä. Ajan näkee lapsen kasvussa”, Siva kertoo muille kilpailun finalisteille.

”Päivää ennen tätä finaalin finaalia tehtiin vielä yksi makuvariantti, ja se on nyt tässä tuomariston maistettavana.”

Tuomaristo yllättyy, että tässä vaiheessa kilpailua tuodaan eteen vielä uusi makuvariantti.

”Original on voimakkaamman makuinen. Tämä Oriental on miedompi”, Päällysaho toteaa.

Millaiset pisteet Sivan tuomaristolta lopulta saa ja kenen tuote on voittaja? Se selviää sarjan viimeisessä jaksossa MTV:llä tiistaina 23.1. kello 20.

Tapahtumat tällä kaudella:

Menestysresepti Backstage: