Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkuun Yhteishyvä on ilmestynyt! Uudistuneessa lehdessä on neulontapalsta, kirjapiiri ja paljon muuta!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 30.5.2022
|
Muokattu: 2.6.2022
Kesäkuun Yhteishyvän teemana on Helsinki. Pääkaupungin matkailu kärsi erityisen paljon pandemiasta. Nyt toivomme, että matkailijat löytävät uudenlaisen Helsingin paikallisten asukkaiden vinkkien kautta. Uudistuneessa lehdessä on nyt myös lukijoiden toivomia aiheita: käsitöitä, lukuvinkkejä ja paljon muuta.

Kesäkuun Yhteishyvässä vierailemme neljän helsinkiläisen kanssa eri puolilla kaupunkia. Mitä kaikkea ainutlaatuisesta pääkaupungista löytyykään, kun uskaltaa lähteä ydinkeskustasta vähän kauemmas!

Mutta toki Helsingin ytimessäkin kannattaa vierailla, sillä aivan keskeisellä paikalla sijaitseva uudistunut hotelli Torni on jokaisen Helsingin-kävijän must-kohde. Sami Sykkö vieraili uudistetussa hotellissa ja kirjoitti siitä ihanan jutun.

Kesäkuussa vietetään myös yksinäisyyden viikkoa. Me tapasimme poptähti Robinin, joka on suunnitellut Kaverisukan. Kaverisukalla kampanjoidaan yksinäisyyttä vastaan. Samaan teemaan liittyen tapasimme myös Mohamad Farajin, joka toimii vapaaehtoisena lastensairaalassa.

Saimme Yhteishyvään myös uusia palstoja: Sukkamaassa kudotaan maakuntasukkia ja Kirjapiiristä saa hyviä lukuvinkkejä. Lisäksi Kotikokin luottokamat -palstalla annetaan vinkkejä piknikille ja Ikälisä-jutussa huolletaan uimapukua.

Myös Sesonki-liite on uudistunut, sieltä löydät kesän parhaan griiliherkut ja vinkit kesäiseen kokkailuun.

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!

Yhteishyvä 3/22 jaetaan lukijoille 31.5.-6.6.2022

Lue Yhteishyvän 3/22 juttuja!

Lisää aiheesta