
Tomaattinen kalapasta
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Valuta kalasäilykkeet ja ota 1 ruokalusikallinen öljyä talteen paistoa varten. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Lisää pinaatti ja tomaattipyree pannulle, kuullota muutama minuutti.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa/2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan.
Hienonna basilika. Lisää kala, basilika ja tomaattimurska pannulle. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta noin 10 minuuttia.
Tarjoa valutetun pastan kanssa ja viimeistele basilikalla sekä halutessasi juustoraasteella.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
381
1594
8,3 g
1,3 g
44,8 g
7,8 g
10,8 g
26,3 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl tomaattipyreetä,
ruukkua basilikaa,
basilikaa hienonnettuna,
(voimakasta juustoraastetta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli