
Kana saltimbocca ja vuohenjuustorisotto
Ainekset
Näin teet
Hienonna sipulit ja kuullota oliiviöljyssä läpikuultaviksi. Lisää risottoriisi ja jatka kuullottamista hetki. Lisää valkoviini ja anna kaiken imeytyä riisiin ennen kuin lisäät kuumaa kanalientä. Lisää kanalientä aina vain sen verran, että riisi juuri ja juuri peittyy. Muista sekoittaa koko riisin kypsentämisen ajan. Lisää kanalientä kunnes kaikki kanaliemi on imeytynyt riisiin.
Ota risotto lämmöltä ja lisää parmesaani, voi ja vuohenjuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele risotto sitruunamehulla. Muista, että risottoa ei saa keittää enää voin lisäämisen jälkeen. Silloin voi helposti erottuu.
Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Aseta salvianlehdet broilerinfileen päälle ja kääri parmankinkku ympärille. Paista pannulla kypsäksi voin ja rypsiöljyn kanssa. Jos salvianlehtiä jää yli voit lisätä niitä pannulle, jolloin saat vielä vahvemman salvian maun. Tarjoile vuohenjuustorisotto saltimboccan ja kuumennetun Kulman Keittiön punaviinikastikkeen kera.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 33 g | 131 g |
Proteiinia | 43 g | 173 g |
Rasvaa | 32 g | 129 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 2630 | 10519 |
Energiaa kcal | 629 | 2514 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl banaanisalottisipuli
2 dl raastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä ja voita paistamiseen
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 33 g | 131 g |
Proteiinia | 43 g | 173 g |
Rasvaa | 32 g | 129 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 2630 | 10519 |
Energiaa kcal | 629 | 2514 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl banaanisalottisipuli
2 dl raastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä ja voita paistamiseen