Lämmin papusalaatti
Annokset
6
Ruokavalio
Ainekset
2 kpl
(à 200 g) vihreitä papuja paloina
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Rakuunaa
1 rkl
Sitruunamehua
LISÄKSI
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
3 rkl
Siemensekoitusta
Näin teet
1
Paahda jäisiä papuja pannulla, kunnes niistä haihtuu neste ja ne saavat hieman väriä.
Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Siirrä lämmin papuseos kulhoon. Paahda siemenseosta kevyesti kuivalla pannulla. Sekoita siemenet ja rucola papuseokseen.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 15.11.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 5 g |
Proteiinia | 2 g | 9 g |
Rasvaa | 7 g | 44 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 321 | 1923 |
Energiaa kcal | 76 | 458 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl Rakuunaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 5 g |
Proteiinia | 2 g | 9 g |
Rasvaa | 7 g | 44 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 321 | 1923 |
Energiaa kcal | 76 | 458 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl Rakuunaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä