Lämmin papusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin papusalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 200 g) vihreitä papuja paloina
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Rakuunaa
1 rkl
Sitruunamehua

lisäksi

1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
3 rkl
Siemensekoitusta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jäisiä papuja pannulla, kunnes niistä haihtuu neste ja ne saavat hieman väriä.

Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Siirrä lämmin papuseos kulhoon. Paahda siemenseosta kevyesti kuivalla pannulla. Sekoita siemenet ja rucola papuseokseen.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

321

76

7,3 g

0,7 g

0,8 g

0,7 g

0,7 g

1,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Rakuunaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli