Kuori ja kuutioi valkojuuret, perunat ja sipuli.
Kuumenna vesi ja liemikuutio kattilassa. Keitä kasviksia liemessä 20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Soseuta. Purista sitruunan mehu joukkoon.
Lisää kerma ja kuumenna juuri ja juuri kiehuvaksi. Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
Hienonna basilika ja sekoita se tuorejuustoon. Lusikoi tuorejuusto keittoannosten päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
257
1075
16,0 g
10,3 g
16,8 g
12,3 g
4,3 g
7,3 g
3,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli