Ruskista lihapalat öljyssä kahdessa tai kolmessa erässä padassa tai pannulla. Laita lihat pataan tai uunivuokaan. Kiehauta vesi ja liemikuutio. Kaada lihaliemi lihojen päälle.
Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit, tomaattimurska ja -pyree, punaviinietikka sekä mausteet pataan. Sekoita, peitä kannella ja hauduta 200-asteisessa uunissa 2 tuntia.
Kuori ja lohko sipulit, lisää ne pataan. Hauduta vielä noin 1 tunti.
Viimeistele stifado hienonnetulla persiljalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
313
1311
19,9 g
6,9 g
6,5 g
5,5 g
1,5 g
26,4 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
2 tl Rosmariinia (kuivattua),
2 kpl Laakerinlehteä,
1 kpl Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli