10 juustokakkua, jotka juhlistavat kevättä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Valkosuklaa-passionjuustokakku

10 juustokakkua, jotka juhlistavat kevättä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 31.3.2020
Muokattu: 4.5.2020
Keltaisen raikasta ja suklaisen täyteläistä. Molempia makuja mahtuu kevään juhlien juustokakkuihin. Löydä oma suosikkisi!

Mangojuustokakku

Mangojuustokakku on monen mielestä se paras juustokakku. Hedelmäisen raikas herkku on helppo leipoa valmiista mangososeesta. Kakussa yhdistyy samettinen tuorejuusto, täyteläisen raikas turkkilainen jogurtti ja makea tumman kaakaoinen keksipohja. Koristeeksi sopii vaikka tuore minttu ja vadelmat.

Persikkajuustokakku

Valmista helppo, suussasulava juustokakku persikkasoseesta ja rahkasta. Rapeassa keksipohjassa maistuvat kaura ja vanilja.

Valkosuklaa-passionjuustokakku

Täyteläisen pehmeä juustokakku valmistuu ilman uunia ja liivatetta. Kermarahkatäyte saa makeutta valkosuklaasta ja kirpsakan aromikasta makua passionhedelmistä. Runsas kaurakeksipohja kruunaa kokonaisuuden.

Kolmen aineksen juustokakku

Sosiaalisen median villinnyt kolmen aineksen juustokakku on herkullinen japanilainen keksintö. Valkosuklaan makeuttamasta juustokakusta tulee täydellisen kuohkea, kun vaahdotat valkuaiset huolellisesti, suojaat vuoan foliolla ja kypsennät kakun lempeästi vesihauteessa.

Kolmen suklaan kerrosjuustokakku

Kakun kerrosten yhdistelmä tuo mieleen suklaamunan maut - tummasuklaa ja valkoinen suklaa täydentävät toisiaan herkullisesti. Kakun pohja syntyy kätevästi dominikekseistä.

Tyrni-appelsiinijuustokakku

Juustokakun kiille syntyy helposti tyrni-appelsiinikeitosta. Jogurtti keventää rapeapohjaisen juustokakun.

Suklaajuustokakku

Suklaanystävän tuhti ja täyteläinen paistettu juustokakku maustetaan appelsiininkuorella. Nauti samettinen herkku sellaisenaan tai raikkaan appelsiinikastikkeen kanssa.

Limetti-juustokakku

Limetin kuorella ja mehulla raikastettu juustokakku paistetaan uunissa. Kakun voi tehdä hyvin jo etukäteen jääkaappiin odottamaan. Kakku maistuu ihanalta tuoreiden marjojen kanssa.

Vegaaninen juustokakku

Helppo vegaaninen juustokakku vetää maukkaudessaan vertoja perinteiselle juustokakulle. Rapeassa pohjassa rouskuvat kaurakeksit ja raikkaassa kuorrutteessa maistuvat mango ja sitruuna.

Gluteeniton juustokakku

Söpön pinkki mansikkajuustokakku on gluteeniton. Mascarpone tekee täytteestä silkkisen täyteläisen. Koristele kakku marjoilla juuri ennen tarjoilua.