Hedelmäisen raikas mangojuustokakku on helppo leipoa käyttämällä valmista mangososetta. Kakku kootaan kaakaoisesta keksipohjasta, samettisesta tuorejuustotäytteestä ja raikkaasta mangokiilteestä. Monen mielestä tämä on se parhain juustokakku!
10 juustokakkua, jotka juhlistavat kevättä
1. Mangokakku on juustokakkufanien ykkössuosikki
2. Raikas persikkajuustokakku on kuin pala aurinkoa
Helppo persikkasoseesta ja rahkasta leivottu juustokakku sulaa suussa. Rapeassa keksipohjassa maistuvat kaura ja vanilja. Kakku on gluteeniton, jos käyttää pohjaan gluteenittomia keksejä.
3. Valkosuklainen passionjuustokakku valmistuu helposti ilman uunia ja liivatetta
Tämä keväinen juustokakku yhdistää makean valkosuklaan ja kirpsakan passionhedelmän maut. Uuniton juustokakku valmistuu ilman liivatetta. Kauniina koristeena voi käyttää halkaistuja passionhedelmiä.
4. Somehitiksi nousseeseen japanilaiseen juustokakkuun tarvitaan vain kolme ainesta
Kolmen aineksen juustokakku on herkullinen japanilainen keksintö. Sen salaisuus on kuohkeaksi vatkattu valkuaisvaahto ja kypsennys lempeässä vesihauteessa. Tämä juustokakku sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle.
5. Suklaamuna lainaa makujaan juustokakkuun
Kakun kerrosten yhdistelmä tuo mieleen suklaamunan maut – tummasuklaa ja valkoinen suklaa täydentävät toisiaan herkullisesti. Kakun pohja tehdään puolestaan dominokekseistä.
6. Upean keltaisessa juustokakussa makuparina loistavat tyrni ja appelsiini
Juustokakun keltainen kiille tehdään helposti tyrni-appelsiinikeitosta. Jogurtti keventää mukavasti tämän rapeapohjaisen juustokakun. Kakun koristeet sommitellaan ananaskirsikoista.
7. Suklaanystävän valinta raikastuu appelsiinikastikkeella
Tuhti ja täyteläinen paistettu suklaajuustokakku maustetaan appelsiininkuorella. Kakun kanssa tarjottava appelsiinikastike tuo kakkupalalle keväisen raikasta twistiä.
8. Uunissa kypsennettävä limettijuustokakku ilahduttaa kevään kahvipöydässä
Limetin kuorella ja mehulla raikastettu juustokakku paistetaan uunissa. Kakun voi tehdä hyvin jo etukäteen odottamaan jääkaappiin, jossa se säilyy useita päiviä.
9. Vegaanisessa juustokakussa maistuu mango ja sitruuna – sopii myös monille erikoisruokavalioille
Helppo vegaaninen juustokakku vetää maukkaudessaan vertoja perinteiselle juustokakulle. Rapeassa pohjassa rouskuvat kaurakeksit ja raikkaassa kuorrutteessa maistuvat mango ja sitruuna.
10. Veriappelsiini antaa juustokakulle upean värin ja maun
Veriappelsiini antaa juustokakun pinnalle tulevaan kiilteeseen kauniin punaisen värin. Täytteessä oleva rahka ja appelsiinituorejuusto tekevät kakusta raikkaan makuisen.