Leivo saaristolaisleipä vaihteeksi pellille. Saaristolaisleivän pinta viimeistellään voi-siirappiseoksella. Makean täyteläinen herkku sopii joulun kalojen ja juustojen seuraan ja maistuu toki sellaisenaankin.
Saaristolaispeltileipä
Leivo saaristolaisleipä vaihteeksi pellille. Saaristolaisleivän pinta viimeistellään voi-siirappiseoksella. Makean täyteläinen herkku sopii joulun kalojen ja juustojen seuraan ja maistuu toki sellaisenaankin.
Iki-ihana porkkanakakku syntyy näppärästi pellille. Piparkakkumauste tekee porkkanalevykakusta täydellisen joulun ajan herkun. Pehmeä kuorrute tuo mieleen hanget, korkeat nietokset!
Pellillinen perinteistä lohipiirakkaa on kätevä herkku illanistujaisiin. Se valmistuu helposti valmiista lehtitaikinasta, ja pellillisestä piirakkaa riittää jaettavaa! Täytteessä voi käyttää kylmäsavulohta tai lämminsavustettua lohta. Smetana viimeistelee maun pehmeän täyteläiseksi.
Peltilihapiirakka on perinteinen herkku. Kokeile sitä uudella tavalla: tässä peltilihapiirakassa ohuen taikinakuoren sisälle kätkeytyy tomaattinen karitsatäyte. Kuskus tuo peltilihapiirakkaan pehmeää ruokaisuutta.
Herkullinen vuokapulla sopii joulun kahvihetkiin. Vuokapullan voit viedä myös tuliaiseksi. Täytteessä maistuu klassinen makupari kaneli ja omena. Raikas tuorejuustokuorrutus viimeistelee vuokapullan kahvipöydän kaunistukseksi.
Löydä oma joulunviettotyylisi ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla.
Kun tavalliset joulutortut on syöty jo moneen kertaan, on aika kokeilla jotain uutta. Kaulitse torttutaikinan kaveriksi piparkakkutaikinaa ja tee joulun suosikkileivonnaiset yhdistäviä piparkkakujoulutorttuja. Tai taittele tortut lumihiutaleen muotoon ja täytä sitruunarahkalla. Myös salmiakki ja nutella sopivat joulutortun täytteeksi!