Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pizzahodarit

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Pizzan ja hotdogin yhdistelmä on erittäin hyvä iltaherkku tai juhlien suolainen tarjottava. Pizzataikinaan tehtyjen hotdogien täytteenä maistuvat nakit, rapea juusto ja kurkkusalaatti.

Ainekset

680 g
(1 ps) Kotimaista-pizzataikinaa (pakaste)
2 rkl
Kotimaista-rypsiöljyä
150 g
(1 ps) Kotimaista-juustoraastetta
560 g
(2 pkt, 20 kpl) Kotimaista-kuorettomia nakkeja

Lisäksi

50 g
(1 kpl) Kotimaista-punasipulia
250 g
(1 rs) Kotimaista-kirsikkatomaatteja
Kotimaista-kurkkusalaattia
Kotimaista-majoneesia
Kotimaista-basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikinapallot huoneenlämmössä 3 tuntia tai jääkaapissa yön yli.

680 g
(1 ps) Kotimaista-pizzataikinaa (pakaste)
2

Leikkaa taikinapallot viiteen osaan. Taputtele taikinapalat öljytyillä käsillä hyvin ohuiksi, nakin pituisiksi soikioiksi leivinpaperin päälle kahdelle pellille.

3

Ripottele päälle juustoraastetta. Tee nakkeihin viiltoja ja paina nakit taikinan pinnalle. Paina muutama basilikan lehti päälle. Paista hodarit 275-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.

150 g
(1 ps) Kotimaista-juustoraastetta
560 g
(2 pkt, 20 kpl) Kotimaista-kuorettomia nakkeja
Kotimaista-basilikaa
4

Valmistele lisukkeet. Hienonna sipuli ja pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Tarjoa pizzahodarit sipuli- ja tomaattikuutioiden, kurkkusalaatin, majoneesin ja basilikan kanssa.

Kotimaista-basilikaa
Kotimaista-majoneesia
Kotimaista-kurkkusalaattia
250 g
(1 rs) Kotimaista-kirsikkatomaatteja
50 g
(1 kpl) Kotimaista-punasipulia

Vinkki: Muista ottaa pakastetaikina sulamaan mieluiten edellisenä päivänä tai sulata sitä huoneenlämmössä 3 tuntia. Jos haluat nopeuttaa taikinan sulamista, sulata pallot 40-asteisessa uunissa. Tarkkaile sulamista ja kääntele palloja, jotta taikina ei kypsy.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.11.2024
|
Muokattu: 19.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

96

401

8,0 g

3,0 g

0,9 g

0,8 g

0,3 g

5,0 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

680 g (1 ps) Kotimaista-pizzataikinaa (pakaste),

Kotimaista-kurkkusalaattia,

Kotimaista-majoneesia,

Kotimaista-basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli