Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uudessa Yhteishyvässä pohditaan, miten Suomi houkuttelee matkailijoita pandemian jälkeen

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 26.5.2021
|
Muokattu: 26.5.2021
Koronan myötä suomalaiset innostuivat kotimaanmatkailusta. Miten matkailua tulisi kehittää, että Suomi pysyy mielenkiintoisena lomakohteena myös jatkossa, kun ulkomaillakin voi taas reissata? Tutustu uusimman Yhteishyvän juttuihin.

Kesäkuun Yhteishyvässä katsotaan tuttua koti-Suomea matkailusilmin. Mitkä ovat Suomen vahvuudet matkailumaana ja miten huolehtisimme maan vetovoimasta jatkossa? Oi maamme Suomi, matkailumaa – oman maan ihanuus voi houkutella myös korona-ajan jälkeen matkailun asiantuntijat pohtivat, millaisille palveluille olisi kysyntää ja miten tietoa tietoa tarjonnasta ja reiteistä voisi tuoda paremmin tarjolle.

Omat vinkkinsä löytöretkelle Suomeen antavat Madventuresin Riku Rantala ja Tunna Milonoff. Ulkomailla paljon reissannut matkabloggaaja Satu Wallenius kertoo, mikä sai hänet ihastumaan Suomeen.

Vastuullisuuden ja lähimatkailun trendit ovat ilmastotietoisuuden myötä voimistuneet. Myös majapaikan valinnassa voi kiinnittää huomiota, miten hotellissa on otettu vastuullisuusasiat huomioon. Kerromme tässä jutussa, millaisia vastuullisuustekoja Sokos Hotels -hotelleissa tehdään.

Kesän lukupaketissa vieraillaan myös tuusulalaisessa pienpanimossa, Juha Hurme lausuu viisaat sanansa lomailijoille, lähiruokalähettiläs Elina Kaukonen puhuu lähiruoan puolesta, yövytään Oulussa Sokos Hotel Arinassa ja tietenkin herkutellaan Sesonki-lehden resepteillä.

Yhteishyvä 3/2021 jaetaan asiakasomistajille 26.5.–2.6.2021.

Lue lehden juttuja

Oi maamme Suomi, matkailumaa – oman maan ihanuus voi houkutella myös korona-ajan jälkeen

Kiinnostaisivatko taidefestarit Kontulan ostarilla tai jänispassi Iisalmessa? Madventures-miehet usuttavat löytöretkelle Suomeen

Mainio suomalainen hulluus ja yllättävät helmet saavat kokeneen matkabloggaajan syttymään

Lähiruokaa aamiaisella ja vettä säästävät wc-istuimet – hotelleissa tehdään vastuullisuustekoja, joita asiakas ei välttämättä edes huomaa

Yöttömän yön taikaa – upeat kuvat saavat kaipaamaan Lapin kesään

Juha Hurmeen mielestä lomalla pitää vapautua velvollisuuksista, mutta ei löhöillä: "Kun puuhaa itsensä hyvään hikeen, myös mieli virkistyy"

Tuusulassa puhiseva oluttehdas sai alkunsa kahden työkaverin after work -kaljoista Irlannissa

Puhdasta kotiseudun ruokaa, jolla on tarina – lähiruokalähettiläs Elina etsii uusia tuotteita kauppoihin

Anssi Kelalle omat lakanat ja Chuck Berrylle suomalaista flunssalääkettä – Hotelli Arinassa vieraat otetaan vastaan oululaisella lämmöllä

Vaasalaisperheen kesään kuuluu huvipuistoreissut – vauhdin hurma rahoitetaan Bonuksilla

”Saan asioita paremmin aikaiseksi, kun olen pukeutunut” – somevaikuttaja Jenni Rotonen meikkaa myös kotipäivinä

Yhteishyvän resepteillä kokataan entistäkin terveellisempiä arkiruokia

Ruoka saa tuoda mielihyvää – kiellot eivät kuulu taitavaan syömiseen

”Sopivan ruumiillista ja siistiä sisätyötä” – Tua Hopponen ja Toni Immonen viihtyvät kaupan alan töissä

”Palkokasvit ovat tulevaisuuden ruokahitti”, uskoo Menestysresepti-kilpailun päätuomari Jyrki Sukula

Junttapulla Porin seudulta on himoittu herkku eri puolilla Suomea

”Kesäinen pikkupaikkakunta tarjosi kaikkea mitä toivoin”

Sesonki 3/2021 -lehden raikkaat reseptit kesään

Osallistu lukija- tai ristikkokilpailuun