Säädä uuni 180 asteeseen.
Viipaloi raparperit, kuori ja viipaloi banaanit ja murenna halva. Yhdistä raparperit, banaanit, halva ja sokeri korkeareunaisessa piirakkavuoassa (⌀ 24 cm). Peitä vuoka foliolla ja laita uuniin 20 minuutiksi.
Sekoita huoneenlämpöinen rasva, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää kaurahiutaleet ja fariinisokeri.
Ota vuoka uunista. Poista folio ja levitä kauraseos tasaisesti raparperien ja banaanien päälle. Paista vielä 25–30 minuuttia.
Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
760
3182
30,8 g
9,8 g
104,3 g
77,8 g
8,5 g
10,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
jäätelöä,
vaniljakastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli