Säädä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kurpitsa tai kuori halutessasi. Paloittele kurpitsa. Kuori ja paloittele muut kasvikset. Laita leivinpaperille pellille. Sekoita öljy ja mausteet joukkoon. Kypsennä noin 30 minuuttia.
Kuutioi Kaurapalat. Lisää ne kasvisten joukkoon ja paista noin 5 minuuttia.
Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kulhossa. Lisää kastike, salaattisekoitus ja siemenet uunikasvisten joukkoon.
Vinkki: Kokeile salaattiin myös ruusukaalia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
834
199
17,3 g
1,0 g
6,3 g
5,0 g
5,5 g
2,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
360 g (2 pkt) Kaurapalaa (Yosa),
4 rkl kurpitsansiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli