Oletko maistanut tuoreita aprikooseja? Näin hyödynnät aprikoosia ruoanlaitossa ja leivonnassa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oletko maistanut tuoreita aprikooseja? Näin hyödynnät aprikoosia ruoanlaitossa ja leivonnassa

Makea ja mehukas aprikoosi sopii syötäväksi sellaisenaan tai vaikkapa välipalarahkan joukossa, mutta se kannattaa ottaa mukaan myös ruoanlaittoon ja leivontaan: raikastamaan grillivartaat, salaatit ja piirakat. Tuoreet aprikoosit voi myös keittää hilloksi ja herkutella juustojen ja suolakeksien kanssa. Katso aprikoosireseptit!

Jaa Somessa
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK

Kiinnostavatko myös nämä kauden kasvikset?

Julkaistu: 4.7.2019
Muokattu: 17.9.2019
Jaa Somessa