Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Oletko maistanut tuoreita aprikooseja? Näin hyödynnät aprikoosia ruoanlaitossa ja leivonnassa
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.7.2019
Muokattu: 31.8.2020
Makea ja mehukas aprikoosi sopii syötäväksi sellaisenaan tai vaikkapa välipalarahkan joukossa, mutta se kannattaa ottaa mukaan myös ruoanlaittoon ja leivontaan: raikastamaan grillivartaat, salaatit ja piirakat. Tuoreet aprikoosit voi myös keittää hilloksi ja herkutella juustojen ja suolakeksien kanssa. Katso aprikoosireseptit!
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje ja saat sähköpostiisi mutkattomia, maistuvia ja sesonkiin sopivia arkiruokavinkkejä, jotka on suunniteltu hävikkiä välttäen.