Huuhtele ja kuivaa kesäkurpitsat huolellisesti. Leikkaa ne reilun sentin paksuisiksi tangoiksi. Riko munat syvälle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Sekoita parmesaaniraaste ja korppujauhot keskenään. Kasta tangot ensin kananmunaan ja kääntele sen jälkeen korppujauho-juustoseoksessa. Pane tangot leivinpaperin päälle pellille.
Paista kesäkurpitsoja 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Maista, ja ripottele tarvittaessa pinnalle suolaa. Tarjoa tangot lisukkeena tai sormisyötävänä esimerkiksi valkosipulilla ja yrtillä maustetun majoneesin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
143
597
6,5 g
3,0 g
12,5 g
3,5 g
1,5 g
8,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli