Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pääsiäisen ihanimmat kakut – leivo pöytään rahkan, suklaan ja sitrushedelmien maustamia herkkuja

Pääsiäisen kakut sen kertovat: kevät saa tulla! Nosta pöytään auringonkeltainen mangojuustokakku tai sitruunainen ricotta-mantelikakku. Pääsiäisen kakuissa maistuvat tietenkin myös juhlan päämaut suklaasta rahkaan.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 14.2.2020
|
Muokattu: 29.2.2024

Yllätä keikautetulla juustokakulla

Upside down -juustokakku on ihana lisä pääsiäispöytään: kakku näyttää perinteiseltä kahvikakulta, mutta sisältä paljastuukin raikas rahkainen juustokakku! Kokeile kakun täytteessä hedelmäistä mangoa tai täyteläistä kirsikkaa.

Pääsiäisen parhaat kakut x 6

Hedelmien maustamat leivonnaiset ja täyteläiset suklaakakut sopivat pääsiäiseen erityisen hyvin. Täydennä kahvipöydän kattausta makeankirpeällä sitruuna-marenkipiirakalla tai kokeile helppoa ja värikästä vuokakakkua. Tässä Yhteishyvän kakkusuosikit pääsiäiseen!

Pääsiäinen on juustokakkujen juhlaa

Pääsiäisen kahvipöydän kruunuksi sopii mehevä juustokakku. Leipoisitko tänä vuonna suolakaramellin maustaman, uunissa paistettavan kakun vai raikkaan mangojuustokakun? Kinder-suklaa on pääsiäisen klassikko, josta leivot kätevästi niin pyöreän kakun kuin näppärät laseihin koottavat kakut. Jos haluat yllättää, paista tummanpuhuva Baskimaan juustokakku, jossa ei ole lainkaan pohjaa. Tarjoa täyteläisen kakun rinnalla raikkaita marjoja tai kirsikkahilloa.

Lisää makeita ideoita pääsiäiseen

Appelsiinia, sitruunaa, mämmiä, suklaata – katso kaikki kakut pääsiäiseen