Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

3 x uudenvuoden menu: ota uusi vuosi vastaan hyvällä ruoalla!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould, Yhteishyvä
Julkaistu: 29.12.2019
|
Muokattu: 17.12.2021
Mitä tarjota uudenvuoden juhlissa? Kokosimme yhteen kolme valmista menua erilaisiin uudenvuoden juhliin. Kokoa helppo buffet-pöytä, tee rentoja texmex-herkkuja tai kokkaa juhlavampi kolmen ruokalajin menu pienelle porukalle. Hyvää ja herkullista uutta vuotta!

Uudenvuoden buffet-menu

Kata uudenvuoden noutopöytään mehevä suolainen juustokakku, perinteistä perunasalaattia ja värikästä kasvissalaattia teriyaki-majoneesikastikkeella. Täydennä menua makusi mukaan keitetyillä nakeilla, cocktail-lihapullilla ja muilla pikkusyötävillä. Jälkiruokana maistuu ihanan makea, koko uunipellin täyttävä suklaa-suolakaramellipiirakka. Tämän menun voi hyvin toteuttaa myös nyyttäreinä!

Noutopöytään: lohijuustokakku, perunasalaatti, raikas teriyaki-kulhosalaatti

Jälkiruoaksi: salted caramel -piirakka

Katso lisää ideoita uudenvuoden noutopöytään tai toteuta koko tarjoilu kuohuvalla ja cocktail-paloilla!

Uudenvuoden rento texmex-menu

Mausteista, tuhtia, helppoa – texmex-herkut ovat täydellistä ruokaa rentoon uudenvuoden juhlintaan! Kokoa värikäs uudenvuoden menu nachopellistä ja taco-salaatista, uunissa rapeiksi paistuneista tortillataskuista ja dipeistä. Chilin maustama suklaakakku potkaisee hereille jo vähän väsähtäneenkin juhlijan.

Alkuun: broileri-nachovuoka

Pääruoaksi: tortillataskut ja taco-salaatti

Jälkiruoaksi: chili-suklaakakku

Vai sittenkin tapaksia? Maailman keittiöistä löytyy paljon herkullisia ideoita uudenvuoden juhliin. Espanjalaisilla tapaksilla kattaa vaikka koko pöydän!

Uudenvuoden juhlava illallinen

Ota uusi vuosi vastaan kolmen ruokalajin illallisella. Tarjoa alkuun samettista punajuurikeittoa pehmeän fetakerman kanssa ja paista pääruoaksi latkes-lettuja peruna- ja palsternakkaraasteesta. Juureslettujen kanssa maistuu mätimousse tai kasviskaviaari. Uudenvuoden menun kruunaa päärynäjuustokakku, jonka pohjaan voit käyttää joulun viimeiset piparit.

Alkuun: pehmeä punajuurikeitto ja fetajuustokerma

Pääruoaksi: latkes ja kasviskaviaari tai mätimousse

Jälkiruoaksi: päärynäjuustokakku

Järjestä loistavat juhlat! Kaikki reseptit ja ideat uudenvuoden juhlintaan